PRISINFORMATION

BRÖLLOP Jag vill fånga Era personligheter. Kärleken. Stämningen. Detaljerna. Miljöerna. 
Ögonblick att minnas år efter år.

Jag har paket från 15 000:-
Varmt välkommen att kontakta mig för komplett prislista eller för att boka ett personligt möte.

BARN och FAMILJ Ni som familj kommer till mig på Stora Holms Säteri och vi skapar unika, avslappnade och personliga bilder som inte bara visar hur ni ser ut -utan vilka ni är! 

Paket från 2 800:- per familj ink. 1 timmes fotografering och minst 50 vackra bilder som levereras digitalt.

GRAVID För de flesta en härlig tid, full av nyfikenhet och förberedelse.
Var stolt över din graviditet, den är ett minne för livet. Jag vill jag gärna dokumentera den!
Paket från 2 800 :- inkl. 1 timmes fotografering och minst 50 vackra bilder som levereras digitalt.

NYFÖDD Ni väljer en lugn och trygg plats och vi skapar vackra, avslappnade och personliga bilder på Er nya familjemedlem.
Paket från 2 800:- ink. 2 timmars fotografering och minst 50 vackra bilder som levereras digitalt

FÖRÄLDRARGRUPP Du samlar ihop din föräldrargrupp hemma hos dig, bjuder på fika eller det som passar. Jag kommer hem till dig och skapar en anpassad miljö för att fotografera era små gullungar i en lugn och avslappnad miljö. Minimum 5 barn per bokning.

* 5 digitala lågupplösta, lätt regigerade bilder för fri användning.
* Webbgalleri med alla Era bilder där ni väljer Era favoriter hemmifrån.
* Kort fotosession på ca 15 min per barn. 
Paket från 600:- per barn. 

FÖRETAG Företagsporträtt med rätt känsla.
Företagsporträtt ger din företagskommunikation en mänsklig klang. Det kan till exempel handla om medarbetare, ledningsgrupp eller styrelsemedlemmar. Trevliga företagsporträtt av era konsulter blir en positiv och säljande del av konsultprofilerna. Oavsett om ni vill förmedla tillgänglighet och glädje eller visa er mer seriösa ton kommer era företagsporträtt förstärka den önskade känslan. Boka gärna ett möte – Tillsammans kommer vi fram till vilken känsla era företagsporträtt vill förmedla.

 

Jag levererar, de av mig utvalda bilder och fotoprodukter som ingår i Ert paket digitalt.  Digitala bildfiler som har levererats kan ej returneras eller reklameras.
Samtliga priser anges inkl. 25% moms. 

I sessionspriset ingår allt förberedelsearbete samt en skiva med de bästa bilderna redigerade och högupplösta – färdiga för framkallning på labb eller hos en bildmakare. Bilderna i leveransen har noga valts ut som de allra bästa och levereras  4-10 veckor efter er session, beroende av typ och säsong.

Upphovsrätten tillhör fotografen och bilder kan komma att användas i marknadsföringen om inget annat avtalas.
Vid leverans av era digitala bilder är ni fria att göra hur många utskrifter och förstoringar ni vill men ni får ej ändra bilderna och vid publicering skall alltid www.jarlholt.com  anges.

Jag hjälper gärna till med printar, förstoringar, canvastavlor, tackkort, fotoböcker och album. Kontakta mig för aktuellt pris!


Tveka inte att ta med rekvisita och accessoarer, ballonger, såpbubblor eller andra favoritsaker till fotograferingen. Det är både roligt och gör fotografierna personligare!
Det blir ofta vackrast bilder om ni försöker klä Er I harmoniserande färger och håller en enhetlig stil.